COMENTARIU Sorin Avram | Fără ruşine în funcţii publice

Dan Barna a dovedit în Parlamentul României că este extrem preţios. Deocamdată, nu pentru această ţară, în care a ajuns să ocupe postul de vicepremier. Domnul Barna a dovedit cât este de preţios pentru că nu s-a ridicat pentru a-şi culege de pe jos ochelarii care-i căzuseră de pe masă.

5160 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Fără ruşine în funcţii publice

FOTO: Captură ecran Digi24/ Dezbaterile din Parlament de la ”Ora prim-ministrului”

În Parlament, la ”Ora prim-ministrului”, în timp ce liderul Ciumei Roşii, Marcel Ciolacu, înfiera cu mânie social-democrată actuala concudere a României, Dan Barna, căzut pe gânduri rău de tot, se juca cu ochelarii. Cu gândurile la minerii din Valea Jiului, la cele 30 de miliarde de euro care ne aşteaptă la Bruxelles să mergem şi să le luăm, şi la autostrăzile care vor tăia România de sus în jos şi de la dreapta la stânga, domnul Barna nu şi-a dat seama că i-au scăpat ochelarii din mână.

În schimb a observat doamna din stânga sa, care s-a panicat uşor şi a început să-i facă semene unui angajat al Parlamentului să vină să-i ridice. Până să apară chelnerul, pardon, angajatul Parlamentului, doamna i-a spus vicepremierului că i-au căzut ochelarii. În loc să-şi ridice preţiosul trup de pe scaun şi să se aplece după proprii ochelari, Dan Barna a rămas ţintuit în scaun. Când şi-a făcut apariţia chelnerul, pardon, angajatul Parlamentului, cei doi au început să arate cu degetul unde sunt ochelarii ilustrului vicepremier. Un vicepremier care după ce şi-a primit ochelarii de la chelner, pardon, de la angajatul Parlamentului nu a dat din cap ca semn de mulţumire.

După ce Dan Barna şi colegii săi au implementat cu succes proiectul ”Fără penali în funcţii publice!”, vicepremierul Barna vine cu o iniţiativă şi mai ambiţioasă: ”Fără ruşine în funcţii publice”.

VIDEO: Momentul descris poate fi vizionat în înregistrarea Digi 24, la minutul 8.44


 


 


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici