COMENTARIU Sorin Avram | Festivalul Naţional ”Cântarea Vaccinului”

După modelul Festivalului Naţional ”Cântarea României”, premierul Florin Cîţu a dat startul Festivalului Naţional ”Cântarea Vaccinului”, un ”festival al educaţiei şi culturii capitaliste, amplă manifestare educativă, politico-ideologică, cultural artistică de creaţie şi interpretare, menită să îmbogăţească şi să diversifice viaţa spirituală a ţării, să sporească aportul geniului creator al poporului român la patrimoniul cultural naţional şi universal”.

455 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Festivalul Naţional ”Cântarea Vaccinului”

COMENTARIU Sorin Avram | Festivalul Naţional ”Cântarea Vaccinului”

Scopul festivalului este acela de a oferi tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de boală.  

Premierul Florin Cîţu a lansat întrebarea ”Ce conţine vaccinul tău?”, iar miniştrii s-au grăbit să-i răspundă, din motive lesne de înţeles.

Zeci de videoclipuri cu miniştri care îndeamnă lumea să se vaccineze au invadat ecranele televizoarelor şi reţelele de socializare, sporind zestrea cultural-sanitară a acestei ţări. Locul poeziilor şi al cântecelor patriotice din timpul regimului comunist a fost luat de filme de foarte scurt metraj în care membrii Cabinetului Cîţu vorbesc despre mândria de a fi vaccinat şi despre beneficiile multiple ale vaccinului.

În şcoli şi în instituţiile publice vor fi montate tablouri cu vaccinul, iar ziua de lucru şi orele de curs nu vor începe înainte de a fi intonat ”Imnul Vaccinului”.

La iniţiativa Guvernului României în fiecare localitate va fi ridicat câte un monument dedicat vaccinului şi va fi instituită Ziua Naţională a Vaccinului, care va fi declarată zi liberă, pentru ca oamenii să poată merge să se vaccineze. De câte ori vor ei. De Ziua Naţională a Vaccinului, bărbatul de 49 de ani, din Dorohoi, judeţul Botoşani, pe nedrept anchetat că s-a vaccinat de trei ori, va fi vedeta televiziunilor, pentru a arăta că, într-adevăr, după ce s-a vaccinat a început să vadă şi să audă mai bine.

Caravane ale Guvernului vor bate ţara în lung şi în lat şi le vor explica celor care le ies în cale că vaccinul nu doar că te conduce la o cafea cu prietenii, îţi deschide uşilor sălilor de spectacole şi îţi permite să-şi îmbrăţişezi familia, ci poate face mult mai multe: rezolvă problemele cu banii şi cele care ţin de sănătate, îţi ţine copiii la şcoală şi părinţii în viaţă, scoate argintul viu şi dezleagă cununii.

În sfârşit, România are un proiect de ţară, care nu este nici ”România lucrului bine făcut” şi nici ”România educată”, ci ”România vaccinată”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici