COMENTARIU Sorin Avram / Mulţumim, Klaus Iohannis, pentru România succesului bine făcut

22461 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram / Mulţumim, Klaus Iohannis, pentru România succesului bine făcut

COMENTARIU Sorin Avram / Mulţumim, Klaus Iohannis, pentru România succesului bine făcut

Dacă ar fi să dăm o nouă definiţie perfecţiunii aceasta este Guvernul Meu.

Guvernul Meu face numai lucruri de la foarte bune în sus şi el nu greşeşte niciodată, în ciuda evidenţelor. Însă, depinde de care parte a evidenţelor eşti. Dacă nu faci parte din echipa aflată la putere şi a susţinătorilor săi evidenţele se văd într-un fel, însă de la înălţimea funcţiei de preşedinte al României şi de la cei un metru şi 92 de centimetri ai lui Klaus Iohannis se văd cu totul altfel.

Campania de vaccinare este un eşec sau, hai, un semieşec, însă pentru preşedintele Iohannis este un succes: ”Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare”.

În această logică, Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este şi el un succes. Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de a fi printre primele ţări pentru care Comisia Europeană îţi dă acordul pentru PNRR-ul. Explicaţia este aceea că România are o creştere economică continuă, după cum tot spune Premierul Meu, şi de aceea ţara noastră nu are de ce să se grăbească să acceseze fondurile puse la dispoziţie de Uniunea Europeană.

În ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi şi aici este vorba despre un succes. Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de a construi autostrăzi. Acesta este un semn că românii au înţeles să circule cu mijloace de transport ecologice şi au ales să meargă cu trenurile de mare viteză pe care performanta companie de căi ferate a statului le-a pus la dispoziţia călătorilor din toate colţurile ţării. În consecinţă, autostrăzile nu-şi mai găsesc utilitatea.

Avem un succes şi în ceea ce priveşte construirea de spitale. Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de a face spitale. Datorită strategiei implementate de Guvernul Meu în domeniul sănătăţii românii sunt din ce în ce mai sănătoşi şi nu mai sunt nevoiţi să meargă la spital.

Cât priveşte educaţia şi aici se merge dintr-un succes în altul. Deci avem un succes care cumva se vede în reducerea dorinţei de a se face carte. Studiile efectuate de specialiştii Guvernului Meu au arătat că nu ai nevoie de facultate ca să te angajezi vânzător în marile lanţuri de magazine care taie ţara în lung şi în lat şi că nu îţi trebuie multă carte ca să mergi la strâns sparanghel în Germania, să îngrijeşti bătrâni în Italia şi să pui cărămizile unele peste altele pe şantierele din Marea Britanie. În plus, de regulă, diaspora votează cu partidele aflate acum la guvernare, aşa că domnul Iohannis şi Guvernul Meu pot să-şi vadă liniştiţi de munca lor de a obţine noi şi noi succese.

Modest cum îl ştim, preşedintele Iohannis ne-a promis ”România lucrului bine făcut”, dar domnia sa ne-a oferit mult mai mult: România succesului bine făcut. Mulţumim, domnule preşedinte Klaus Iohannis!


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici