Comisia Europeană despre întâlnirea Cioloş-Tusk-Juncker: "Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa"

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sâmbătă, o întâlnire pe aeroportul Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicată pe contul de Twitter al Comisiei Europene.

4168 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană despre întâlnirea Cioloş-Tusk-Juncker: "Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa"

Comisia Europeană despre întâlnirea Cioloş-Tusk-Juncker: "Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa" (Imagine: Twitter)

Juncker şi Tusk au făcut o escală la Bucureşti pentru a se întâlni cu premierul desemnat Dacian Cioloş în drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participă la summit-ul G20 de la Ankara.

Poza a fost distribuită pe contul românesc al Comisiei Europene, fiind făcută de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, Mina Andreeva. "Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa", se arată în mesajul publicat de Mina Andreeva.

Întâlnirea a avut loc în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici