Comisia juridică a Senatului va rediscuta avizele de urmărire penală pentru Ariton şi Vosganian

Comisia juridică a Senatului are termen până marţi să rediscute solicitările Mnisterului Justiţiei de avizare a începerii urmăririi penale împotriva senatorilor Ion Ariton şi Varujan Vosganian, foşti miniştri ai Economiei, a anunţat, luni, preşedintele comisiei, Cătălin Boboc.

145 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Senatului va rediscuta avizele de urmărire penală pentru Ariton şi Vosganian

Comisia juridică a Senatului va rediscuta avizele de urmărire penală pentru Ariton şi Vosganian (Imagine: Mediafax Foto)

"Biroul Permanent a decis că cele două rapoarte depuse de Comisia juridică, rapoarte depuse cu respectarea tuturor procedurilor după care noi lucrăm să fie retrimise la comisie pentru că domnii senatori au dorit să depună sau să prezinte nişte puncte de vedere în faţa comisiei. Biroul Permanent a decis să retrimită la comisie, până mâine, pentru ca miercuri să poată intra la plen", a declarat Boboc, întrebat dacă senatorul Varujan Vosganian a depus o cerere prin care contesta raportul comisiei.

Întrebat dacă, în scrisoarea trimisă de Vosganian, acesta a arătat că nu s-au respectat procedurile şi că nu a fost invitat la audieri, el a spus că nu vrea să comenteze ce spune un coleg senator.

"Comisia juridică, şi acum şi altă dată, a respectat toate procedurile după care noi funcţionăm, iar o bună parte dintre dvs. aţi fost acolo, în faţa sălii în care se desfăşura şedinţa", a continuat senatorul PNL.

Întrebat dacă Varujan Vosganian a fost invitat să "plece", sau a dorit el acest lucru, Cătălin Boboc a răspuns: "Nu ne putem permite să invităm un coleg să plece".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici