Comisia juridică recomandă plenului aprobarea solicitării Justiţei în cazul deputatului Ioan Adam

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, să propună plenului aprobarea solicitării Justiţiei de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam.

940 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică recomandă plenului aprobarea solicitării Justiţei în cazul deputatului Ioan Adam

Comisia juridică recomandă plenului aprobarea solicitării Justiţei în cazul deputatului Ioan Adam (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Comisia a luat această decizie cu 15 voturi "pentru", 5 "împotrivă" şi 3 abţineri.

Deputatul PSD Ioan Adam nu a dorit să comenteze decizia comisiei, arătând: "Nu vreau să discut până nu se încheie procedura".

El a venit la comisie însoţit de doi avocaţi, care au cerut amânarea discuţiilor în comisie, solicitarea nefiind aprobată.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor stabilise, la începutul lunii, prelungirea până la 18 noiembrie a termenului de depunere a raportului Comisiei juridice în privinţa cererii arestării preventive a deputatului PSD Ioan Adam.

Parchetul a solicitat încuviinţarea arestării preventive a lui Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Între timp, Hrebenciuc a fost arestat preventiv, după ce a demisionat din Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici