Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti vrea să cumpere servicii de întreţinere a autovehiculelor la suma de 2,1 milioane lei cu TVA

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti a lansat o licitaţie deschisă pentru servicii de mentenanţă a autovehiculelor Mercedes Benz şi a utilajelor speciale aflate în dotarea instituţiei la o valoare maximă estimată de 2,1 milioane lei cu TVA, potrivit unui anunţ în SEAP.

160 afișări
Imaginea articolului Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti vrea să cumpere servicii de întreţinere a autovehiculelor la suma de 2,1 milioane lei cu TVA

Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti vrea să cumpere servicii de întreţinere a autovehiculelor la suma de 2,1 milioane lei cu TVA

Serviciile de întreţinere vizează 24 de autovehicule şi utillaje ale Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, precum autovehicule, utilaje de deszăpezire, utilaje de curăţenie. Perioada contractului este de doi ani.

Contractul prevede servicii de reparare şi de întreţinere a vehiculelor şi a echipamentelor aferente şi servicii conexe şi furnizarea de piese si accesorii pentru vehicule şi pentru motoarele vehiculelor, conform sursei citate.

Potrivit anunţului de participare postat pe SEAP, valoarea estimată fără TVA pentru manoperă este 332.535 de lei ( 395.716 lei cu TVA ), iar pentru piesele de schimb şi consumabile, valoarea estimată este de 1.458.403 de lei ( 1.735.500 lei cu TVA).

"În vederea efectuării tuturor operaţiunilor de întreţinere şi reparaţii, inclusiv a constatărilor necesare identificării defecţiunilor, scanări computerizate şi anulare erori, se vor presta un număr maxim de 2.000 de ore de manoperă", se arată în fişa de sarcini postată pe site-ul SEAP.

Anunţul a fost publicat de Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti pe 27 septembrie, iar data limită pentru depunerea intenţiilor de participare la licitaţie este 4 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici