Conducerea PDL include preşedintele, doi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că PDL este condus interimar de un preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi şi un secretar general, iar, odată cu alegerile din anul 2009, structura de conducere va include şi funcţia de preşedinte executiv.

68 afișări
Imaginea articolului Conducerea PDL include preşedintele, doi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general

Conducerea PDL include preşedintele, doi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general

Emil Boc a declarat că PD şi PLD au definitivat proiectele de Statut şi Program politic al noului partid, precum şi proiectul Protocolului de comasare prin fuziune dintre cele două formaţiuni, aceste documente urmând a fi transmise filialelor, pentru a formula eventuale propuneri.

El a mai spus că Biroul Permanent Naţional al PD a avansat, luni, o serie de propuneri pentru completarea acestor documente. Aceste propuneri se referă la acordarea dreptului de vot pentru organizaţiile de femei, tineret sau studenţi ale PDL în viitoarea structură de conducere a noului partid.

Potrivit liderului democrat, PDL va fi un partid popular, afiliat la PPE, care se va adresa electoratului democrat de dreapta, liberal şi creştin-democrat.

El a spus că PDL va fi condus interimar, până la alegerile din 2009, de un preşedinte, doi prim-vicepreşedinţi, un secretar general şi 26 de vicepreşedinţi şi secretari executivi.

Liderul democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că, după prezidenţialele din anul 2009, în urma alegerilor interne din PDL, structura de conducere va include şi funcţia de preşedinte executiv

"După alegerile din 2009 vom merge tot pe o asemenea formulă, dar cu preşedinte executiv, pe actualul Statut al PD", a spus Boc.

El a arătat că în prezent nu se pot organiza alegeri interne în PDL, "în momente de campanie electorală".

El a mai spus că sigla noului partid va fi "PD-L".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici