Conducerea UNPR: Sârbu, Oprea, Diaconescu şi Onţanu

UNPR şi-a desemnat sâmbătă la Conferinţa Naţională extraordinară, conducerea la nivel central, care va fi asigurată de Marian Sârbu - preşedinte, Gabriel Oprea - preşedinte executiv, Cristian Diaconescu- preşedinte de onoare, Neculai Onţanu - secretar general.

670 afișări
Imaginea articolului Conducerea UNPR: Sârbu, Oprea, Diaconescu şi Onţanu

Conducerea UNPR: Sârbu, Oprea, Diaconescu şi Onţanu (Imagine: Octav_Ganea/Mediafax Foto)

Pe lângă cei patru lideri, au mai fost aleşi preşedintele Organizaţiei de Femei, Eugenia Barna, fost deputat PSD, preşedintele Organizaţiei de Tineret, Cezar Stancu.

De asemenea, delegaţii au ales un număr de 15 vicepreşedinţi ai formaţiunii, printre care Eugen Nicolicea, Liviu Câmpanu, Eugenia Barna, Ioan Munteanu, Vasile Nedelcu, Şerban Mihăilescu, Florentin Pandele, Ioan Tabugan, Valeriu Steriu, Vasile Soporan, Adrian Mocanu, Ovidius Mărcuţeanu, Sorin Chivu, Laurenţiu Chirvăsuţă.

Totodată, au fost aleşi 15 membri ai Comisiei de arbitraj şi 9 membri ai Comisiei de cenzori.

Trezorier al partidului va fi Răzvan Ţurea.

Au mai fost aleşi 380 de membri ai Consiliului Naţional al UNPR.

După conferinţa extraordinară, liderii UNPR au plecat către Piaţa Revoluţiei, unde are loc un eveniment de lansare a formaţiunii.

La ora transmiterii acestei ştiri, conducerea centrală a UNPR participă la un miting în Piaţa Revoluţiei, unde a început un specatacol susţinut de artişti printre care Marcel Pavel, Gelu Voicu, Ceata junilor din Sibiu şi Gheorghe Turda, care va cânta imnul formaţiunii.

Evenimentul va fi marcat, în cursul serii, de un foc de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici