Conferinţa de presă a lui Victor Ponta, blocată de un membru PSD

O membră a PSD Mehedinţi a blocat conferinţa de presă a lui Victor Ponta, programată sâmbătă, după întâlnirea cu membrii USL, la Drobeta Turnu Severin, după ce nu i s-a permis să se adreseze mulţimii din sală de la microfon.

2680 afișări
Imaginea articolului Conferinţa de presă a lui Victor Ponta, blocată de un membru PSD

Conferinţa de presă a lui Victor Ponta, blocată de un membru PSD (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Codruţa Rogoveanu a încercat, sâmbătă, după ce Victor Ponta şi liderii USL Mehedinţi au rostit discursuri în faţa celor peste 500 de membri USL veniţi la întâlnirea de la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, să urce pe scenă şi să se adreseze mulţimii.

Din spusele sale, ar fi vrut să atragă atenţia că USL se prăbuşeşte în sondaje în Mehedinţi, acuzându-l de acest lucru pe preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, prezent şi el la întâlnire.

"De ce nu s-a dat voie să se vorbească? De ce numai Adrian Duicu la Mehedinţi? De ce nu ne ascultaţi? Eu vă ascult! Vreau la microfon, toată lumea a vorbit, vreau şi eu, sunt tot mehedinţeancă. USL-ul la Mehedinţi este pe marginea prăpastiei", i-a spus Codruţa Rogoveanu lui Victor Ponta.

Liderul USL i-a răspuns femeii că o ascultă, dar nu în prezenţa mulţimii.

După ce a coborât de pe scenă, femeia a mers în sala de conferinţe de la Casa Tineretului, acolo unde era programată conferinţa de presă a lui Victor Ponta. Codruţa Rogoveanu s-a aşezat pe scaun şi s-a adresat presei, acuzându-l pe preşedintele PSD Mehedinţi că a prăbuşit Partidul Social Democrat în sondaje şi va prăbuşi şi USL-ul, prin modul defectuos în care conduce organizaţia de la Mehedinţi.

În acelaşi timp, femeia a cerut demisia lui Adrian Duicu din funcţia de preşedinte al Filialei PSD Mehedinţi.

Pentru că nu au reuşit să o facă pe femeie să iasă din sala de conferinţe, liderul USL a făcut declaraţii pe holul clădirii.

"Nu ies de aici, decât peste cadavrul meu. Nu se mai poate să stea Duicu la Mehedinţi, nu se mai poate", le-a spus femeia celor care i-au cerut să iasă din sală.

Codruţa Rogoveanu este membru PSD din 2008 şi cea care trebuia să candideze în 2012 la postul de primar al comunei Bâcleş, dar a fost exclusă de pe liste de conducerea PSD Mehedinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici