Conform sondajului IRES, Clotilde Armand ar fi câştigat Primăria Sectorului 1 cu 31%: Dacă am câştigat, sunt onorată, dar dezamăgită de participare. România e de salvat

Exit-poll-ul IRES o dă câştigătoare pe Clotilde Armand de la Uniunea Salvaţi Bucureştiul. Pe locul doi s-ar afla, la mică distanţă, Dan Tudorache de la PSD.

7078 afișări
Imaginea articolului Conform sondajului IRES, Clotilde Armand ar fi câştigat Primăria Sectorului 1 cu 31%: Dacă am câştigat, sunt onorată, dar dezamăgită de participare. România e de salvat

Conform sondajului IRES, Clotide Armand ar fi câştigat Primăria Sectorului 1 cu 31%

Candidatul USB la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat duminică seara că se simte foarte onorată în cazul în care a câştigat, dar că este dezamăgită de prezenţa mică la vot.

"Dacă am câştigat, sunt foarte onorată, dar dezamăgită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat va trebui să muncim foarte mult şi vom începe cu sectorul 1 Bucureşti şi să facem în toată ţara, dar trebuie să ne grăbim pentru că România e de salvat. Sunt foarte ambiţioasă pentru România", a spus Armand.

Clotilde Armand a mai spus că priorităţile sale, în cazul în care va fi primarul sectorului 1, vor fi atragerea fondurilor europene, transparentizarea completă a sistemului, eliminarea corupţiei.

"România are un potenţial extrem de mare, este o ţară care are multe, multe atuuri, o ţară care trebuie să fie la acelaşi nivel ca vestul Europei şi clasa politică o ţine în jos", a subliniat ea.

Candidatul USB s-a mai arătat dezamăgită că partidul său a avut o prezenţă mică la televiziunile de ştiri şi a amintit că pe parcursul întregii campanii a fost prezentă pe stradă şi a vorbit cu oamenii. 

Clotilde Armand, născută în Franţa şi căsătorită cu un cetăţean român, Sergiu Moroianu, a candidat din partea USB, partid condus de Nicuşor Dan, la Primăria Sectorului 1.

''Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger'', se prezenta Clotilde Armand pe site-ul personal.

Ea menţiona că a obţinut cetăţenia română în anul 2015 şi spune că în prezent nu îşi imaginează viaţa în altă ţară.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici