Congres Extraordinar la PMP: Eugen Tomac a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte

Eugen Tomac a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară în urma Congresului Extraordinar care a avut loc sâmbătă.

404 afișări
Imaginea articolului Congres Extraordinar la PMP: Eugen Tomac a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte

Sursa foto: Facebook/Partidul Mişcarea Populară

Liderul PMP a vorbit despre coagularea dreptei şi a anunţat că la alegerile din 2024 îşi propune să fie o alternativă pentru partidele aflate la guvernare.

„Anul 2024 marcat de organizarea a patru rânduri de alegeri va fi anul în care o alianţă de dreapta va fi alternativa corectă la un PNL de stânga şi un PSD al pensiilor speciale”, a anunţat Eugen Tomac.

La evenimentul de sâmbătă au participat şi alţi lideri ai unor partide de dreapta. Este vorba despre Vlad Botoş, vicepreşedintele USR, Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, Ioan Nicolae Costea, prim-vicepreşedintele PNŢ-Maniu-Mihalache şi Ancuţa Toma, prim-vicepreşedintele Partidul Ialomiţenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici