Congresul PMP va avea loc în 22 martie

Congresul Partidului Mişcarea Populară va avea loc pe 22 martie, a anunţat, luni, preşedintele interimar al partidului, Eugen Tomac.

163 afișări
Imaginea articolului Congresul PMP va avea loc în 22 martie

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În Colegiul Director am stabilit procedurile interne pentru desemnarea candidaţilor la europarlamentare şi am stabilit data congresului PMP, pentru 22 martie", a anunţat Tomac.

Vicepreşedintele PMP Teodor Baconschi a precizat că la Congres va fi validată lista candidaţilor partidului la europarlamentare.

"Am stabilit că fiecare organizaţie a PMP va prezenta până lunea viitoare, până pe 24 februarie, o listă de candidaţi care să corespundă criteriilor stabilite în PMP. Apoi, vom da drumul la campania de strângere de semnături, ne-am propus strângerea a cel puţin 250.000 de semnături, conform legiin şi vom supune la vot, potrivit Statutului, lista respectivă în cadrul Congresului nostru, care va avea loc pe 22 martie. Iată, validarea listei se face printr-o democraţie internă fără defect", a spus Baconschi.

PMP trebuie să îşi aleagă şi conducerea, după înscrierea oficială în Registrul partidelor politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici