Congresul PNL, cu certificat verde. Documentul va fi verificat la intrare şi de şefii delegaţiilor

  • Toţi participanţii la Congresul PNL vor avea certificat pentru a dovedi că sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau au rezultat negativ la testarea COVID.
  • Documentul va fi solicitat la intrarea în sala unde va fi congresul şi va fi verificat de şefii delegaţiilor din ţară.
858 afișări
Imaginea articolului Congresul PNL, cu certificat verde. Documentul va fi verificat la intrare şi de şefii delegaţiilor

Congresul PNL, cu certificat verde. Documentul va fi verificat la intrare şi de şefii delegaţiilor

Comisia de organizare a Congresului PNL a decis luni că participanţii vor putea intra în pavilionul central de la Romexpo doar cu un certificat care să ateste vaccinarea, cu rezultatul negativ al unui test COVID sau cu dovada trecerii prin boală.

Preşedinţii filialelor PNL sunt obligaţi să se asigure că membrii delegaţiei au toate documentele asupra lor şi vor semna o declaraţie pe propria răspundere.

Nicio delegaţie nu va putea avea invitaţi din cauza regulilor anti-COVID.

La Congresul PNL care se va desfăşura pe 25 septembrie vor participa aproximativ 5.000 de oameni.

În weekend, subprefectul capitalei Antonela Ghiţă a anunţat că, în condiţiile actuale, evenimentul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunţat de participanţi din cauza creşterii numărului de persoane infectate în Bucureşti. În aer liber pot fi mai multe persoane doar dacă acestea sunt vaccinate, conform regulii.

„Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, scrie în decizia autorităţilor.

Congresul PNL se va desfăşura la Romexpo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici