Consilierul economic al preşedintelui Biden se retrage din funcţie

Brian Deese, directorul Consiliului Economic de la Casa Albă, se va retrage din funcţie, a anunţat joi preşedintele Joseph Biden, fără a oferi detalii despre momentul plecării sau despre succesorul consilierului.

259 afișări
Imaginea articolului Consilierul economic al preşedintelui Biden se retrage din funcţie

Consilierul economic al preşedintelui Biden se retrage din funcţie

"Brian a contribuit la transpunerea în realitate a viziunii mele economice şi a gestionat tranziţia relansării noastre economice de amploare istorică spre creştere constantă şi stabilă. Activitatea lui Brian a fost esenţială pentru adoptarea celei mai semnificative agende economice a ultimelor generaţii", a declarat preşedintele Biden, potrivit unui comunicat al Casei Albe, menţionând Planul american de relansare, Legea bipartizană privind infrastructura, Legea privind ştiinţa şi dezvoltarea tehnologică şi Legea privind reducerea inflaţiei.

Potrivit unor oficiali citaţi de cotidianul The New York Times, plecarea consilierului Brian Deese era planificată de mult timp.

Nu este clar când se va încheia mandatul lui Brian Deese şi nici cine va fi succesorul acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici