Consilierul judeţean Narciza Nedelcu, director al Oficiului de Cadastru Iaşi, exclusă din PDL

Consilierul judeţean PDL Iaşi Narciza Nedelcu, totodată director al Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Iaşi, audiată miercuri în cazul unor afaceri ilegale cu terenuri şi imobile, va fi exclusă din PDL, pentru abateri de la codul de integritate al partidului.

466 afișări
Imaginea articolului Consilierul judeţean Narciza Nedelcu, director al Oficiului de Cadastru Iaşi, exclusă din PDL

Consilierul judeţean Narciza Nedelcu, director al Oficiului de Cadastru Iaşi, exclusă din PDL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Narciza Nedelcu, candidat pentru un nou mandat la alegerile locale, va fi exclusă din PDL, liderii filialei motivând în acest sens "unele lucruri grave" săvârşite de aceasta în ultimele zile.

Liderul PDL Iaşi, senatorul Dumitru Oprea, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că excluderea Narcizei Nedelcu nu are legătură cu ancheta DNA în care aceasta este implicată, în calitate de director al OJCPI Iaşi.

"Nu judecăm noi în numele altor instituţii. Nu are legătură una cu alta. S-au întâmplat alte lucruri grave în ultimele zile", a afirmat şeful PDL Iaşi.

Surse din cadrul organizaţiei susţin că Nedelcu ar fi fost nemulţumită că a fost plasată pe locul zece pe listele de consilieri judeţeni ale partidului, loc considerat neeligibil.

Potrivit aceloraşi surse, pentru a se răzbuna, Narciza Nedelcu ar fi determinat mai mulţi candidaţi PDL din judeţ să se retragă din cursă, pentru a-i favoriza pe reprezentanţii PPDD, partid în care s-a înscris recent fiul acesteia, Vlad Nedelcu.

"Decizia de excludere a Narcizei Nedelcu a fost luată în Biroul Permanent restrâns al PDL Iaşi. Umează ca Biroul Permanent Judeţean să valideze propunerea", a spus liderul PDL Iaşi.

Narciza Nedelcu nu a putut fi contactată pentru a comenta decizia liderilor filialei ieşene a PDL.

Narciza Nedelcu, director al OJCPI Iaşi, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Iaşi, unde a fost audiată, ea fiind acuzată alături de alţi trei angajaţi ai instituţiei de fals, uz de fals şi abuz în serviciu.

Surse judiciare susţin că ancheta se referă la modul în care s-au întocmit planurile de parcelare ale terenurilor din judeţ, proiectul având valoarea de 100.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici