Consiliul Naţional al PMP a decis. Discuţiile privind un proiect politic comun cu PNL vor continua

Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP) a decis sâmbătă continuarea discuţiilor cu PNL privind un proiect politic comun.

1489 afișări
Imaginea articolului Consiliul Naţional al PMP a decis. Discuţiile privind un proiect politic comun cu PNL vor continua

Sursa foto: Mediafaxfoto

Reprezentanţii PMP au desemnat o echipă de negociere.

„Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară, reunit în 13 noiembrie, a decis continuarea discuţiilor cu Partidul Naţional Liberal privind un proiect politic comun, desemnând şi o echipă de negociere în acest sens”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Liderii PMP au decis să înceapă negocierile pentru ca formaţiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Naţional Liberal, au spus vineri pentru MEDIAFAX surse din PMP.

Ulterior, preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, a negat fuziunea cu PNL şi a afirmat că ştirile apărute în spaţiul public sunt false.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici