Constantin Niţă: Nu cred că Mitrea are şanse să devină liderul PSD

Liderul PSD Braşov, Constantin Niţă, spune că nu crede că Miron Mitrea ar avea şanse să ajungă preşedintele partidului, cu toate că este un bun organizator, care "a crescut mult din punct de vedere politic".

21 afișări
Imaginea articolului Constantin Niţă: Nu cred că Mitrea are şanse să devină liderul PSD

Constantin Niţă: Nu cred că Mitrea are şanse să devină liderul PSD (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu îl cunosc pe Miron Mitrea, e un bun organizator, care a crescut mult în acest partid, din punct de vedere politic. Părerea mea însă este că nu are şanse să devină liderul partidului, dar dacă vrea să candideze este dreptul dânsului, deorece suntem un partid democratic şi poate candida oricine", a declarat, duminică, Constantin Niţă.

Liderul PSD Braşov a spus că el nu intenţionează să îşi depună candidatura pentru şefia partidului deoarece nu îl interesează această poziţie.

În ceea ce priveşte analiza Institutului "Ovidiu Şincai", care a ajuns la concluzia că preşedintele PSD Mircea Geoană ar trebui schimbat din funcţie deoarece el este responsabil pentru pierderea alegerilor prezindeţiale din 2009, Niţă a declarat că părerea sa "nu contează", ci doar cea a Congresului partidului, care va fi organiza în luna martie.

"Părerea mea nu contează. Cea a Congresului va conta. Acolo se va decide ce trebuie să facem mai departe. E prematur să ne pronunţăm acum", a spus Niţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici