Constantinescu a venit la reuniunea PNL pentru a verifica o sală; a evitat să-l felicite pe Iohannis

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a venit, marţi, la sala de grup parlamentar a PNL unde are loc reuniunea conducerii noului PNL, ca să verifice sala de şedinţă, întrucât acolo se va desfăşura joi o conferinţă cu foşti şefi de stat, el evitând să îi transmită lui Iohannis un mesaj de felicitare.

1656 afișări
Imaginea articolului Constantinescu a venit la reuniunea PNL pentru a verifica o sală; a evitat să-l felicite pe Iohannis

Constantinescu a venit la reuniunea PNL pentru a verifica o sală; a evitat să-l felicite pe Iohannis (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Emil Constantinescu a fost întrebat dacă a venit pentru a-l felicita pe Klaus Iohannis, câştigător al alegerilor prezidenţiale.

”Nu, am venit pentru o conferinţă internaţională cu participarea foştilor preşedinţi din zonă, care va avea loc joi. Una dintre întâlniri, cea cu liderii religioşi, va avea loc în sala de grup a PNL”, a spus fostul şef al statului, precizând că a venit să verifice sala.

El a explicat că acolo se va desfăşura joi Conferinţa Internaţională "25 de ani de la căderea comunismului în Europa Centrală şi de Est: privind în urmă, privind înainte", la care până în prezent au confirmat participarea în jur de 15 foşti preşedinţi din Europa centrală şi de sud-est, între care Lech Walesa.

Constantinescu a spuscă l-a invitat la această conferinţă pe Klaus Iohannis, înaintea alegerilor prezidenţiale, însă nu şi pe Traian Băsescu.

Cu toate acestea, fostul şef al statului a refuzat să îi transmită un mesaj public de felicitare lui Klaus Iohannis.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici