Constantinescu şi Oprişan vor cere vot în CExN pentru blocarea administraţiei

Liderii organizaţiilor PSD din Constanţa şi Vrancea, Nicuşor Constantinescu şi Marian Oprişan, vor cere, vineri seară, în Comitetul Executiv Naţional, un vot al preşedinţilor de filiale pentru blocarea administraţiei.

20 afișări
Imaginea articolului Constantinescu şi Oprişan vor cere vot în CExN pentru blocarea administraţiei

Constantinescu şi Oprişan vor cere vot în CExN pentru blocarea administraţiei (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat că Oprişan şi Constantinescu vor solicita un vot din partea Comitetului Executiv Naţional, pentru ca toţi aleşii locali ai PSD să blocheze autorităţile administrative pe care le conduc.

Cei doi vor solicita aprobarea CExN pentru ca cei 16 preşedinţi de consilii judeţene şi cei peste 1300 de primari PSD să facă, începând de luni, grevă administrativă.

Nicuşor Constantinescu participă la CExN înlocuindu-l pe preşedintele PSD Constanţa, Radu Măzare. El este preşedintele CJ Constanţa.

Constantinescu a afirmat, la Liga aleşilor PSD, care s-a desfăşurat înaintea CEX, că va intra în grevă, începând de luni, împreună cu primarii PSD din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici