Contre Nicuşor Dan - Predoiu pe Facebook: "Predoiu, disperat să ajungă pe locul doi"/ "Nicuşor, dragă, ţine-ţi nervii şi atacă Firea şi PSD"

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spune că liberalul Cătălin Predoiu e "un candidat disperat să ajungă pe locul 2" şi lansează, prin interpuşi, atacuri mincinoase la adresa sa, în replică liberalul transmiţându-i să-şi "ţină nervii" şi să atace PSD şi Firea.

850 afișări
Imaginea articolului Contre Nicuşor Dan - Predoiu pe Facebook: "Predoiu, disperat să ajungă pe locul doi"/ "Nicuşor, dragă, ţine-ţi nervii şi atacă Firea şi PSD"

Contre Nicuşor Dan - Predoiu pe Facebook: "Predoiu, disperat să ajungă pe locul doi"/ "Nicuşor, dragă, ţine-ţi nervii şi atacă Firea şi PSD"

"Am citit un atac mincinos şi nedemn al lui Marian Preda şi Sebastian Bodu (cei doi l-au acuzat de interese în favorarea unor firme, într-un dosar deschis de Asociaţia Salvaţi Bucureştiul împotriva Universităţii Bucureşti, în care cerea demolarea unor sedii din Complexul Panduri al Facultăţii de Sociologie-n.r). Nu vreau să fac presupoziţie şi să cred că, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar afla Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajungă pe locul doi. Vreau să spun cât se poate de clar: nu am luat niciodată bani pentru că ASB să înceapă o acţiune în instanţă. Nu am luat niciodată bani pentru că ASB să oprească o acţiune în instanţa. Mai mult decât atât, nu am renunţat niciodată la un proces pe care l-am început. Luni voi depune o acţiune în instanţa împotriva lui Preda şi Bodu pentru calomnie", a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

În replică, Cătălin Predoiu a postat, pe aceeaşi reţea de socializare, un mesaj video în care îl acuză, voalat, pe Nicuşor Dan de blat cu PSD. "Acum câteva minute am citit atacul lui Nicuşor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil şi nedrept. Nicuşor dragă, ţine-ţi nervii şi nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea şi PSD. De ce nu o faci?", a spus Predoiu.

PNL ar urma să prezinte luni un nou sondaj de opinie referitor la ierarhia candidaţilor din Capitală. Cătălin Predoiu le ceruse contracandidaţilor săi, Nicuşor Dan (USB) şi Daniel Barbu (ALDE) ca, în baza cercetărilor sociologice, să fie susţinut un singur candidat la dreptei împotriva PSD.

Pe de altă parte, Marian Preda, fost preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară şi preşedinte al Senatului Universităţii Bucureşti, şi-a anunţat deja susţinerea pentru candidaţi liberali, precizând că votează în sectorul său cu liberalul Ovidiu Raeţchi, candidat la Primăria Sectorului 5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici