Convenţia Naţională a PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică

Convenţia Naţională a PDL a aprobat, sâmbătă, cu două abţineri, fuziunea prin absorbţie cu partidul Forţa Civică, preşedintele PDL Vasile Blaga spunând reprezentanţilor FC că sunt bineveniţi în PDL, care va avea grijă de ei şi că activitatea în FC li se va considera "vechime".

98 afișări
Imaginea articolului Convenţia Naţională a PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică

Convenţia Naţională a PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică

Liderul FC Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că îşi va pune toată puterea în slujba scopului ca PDL să fie coloana vertebrală a dreptei şi la guvernare, alături de aliaţii săi.

El a spus că ştie ce înseamnă "trădarea" şi că PDL a avut parte de nedreptate.

"Trebuie plătit un preţ pentru această construcţie. Doar cei comozi, egoişti nu se află astăzi alături de PDL, PNL şi FC, doar cei care ne-au părăsit la greu nu se află aici. Să fim fericiţi că nu avem parte de astfel de prieteni.Mulţumesc astăzi că am ocazia să mă întorc şi să particip la această construcţie, iar PDL are datoria de a fi întotdeauna primul şi cel mai bun. Nucleul dur şi cinstit al dreptei politice se naşte astăzi. Împreună suntem primii, unirea face putere", le-a spus Ungureanu delegaţilor PDL.

Liderul PDL Vasile Blaga a răspuns că membrii FC sunt bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi.

"Fiţi bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi. Vă veţi simţi bine în PDL, vă va fi considerată vechime în partid, vechimea în FC şi vom merge mai departe împreună în această construcţie de dreapta", a spus Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici