Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga despre propunerea de copreşedinte: O să am şi eu un punct de vedere

Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga a declarat sâmbătă că va avea şi el un punct de vedere în ceea ce priveşte desemnarea unui succesor la şefia partidului, care se va reuni în şedinţă în această după-amiază.

334 afișări
Imaginea articolului Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga despre propunerea de copreşedinte: O să am şi eu un punct de vedere

Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga despre propunerea de copreşedinte: O să am şi eu un punct de vedere (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"O să am şi eu un punct de vedere", a răspuns sec Vasile Blaga, întrebat de jurnalişti dacă va face o propunere pentru funcţia de copreşedinte PNL rămasă vacantă după demisia sa sau îi va lăsa pe colegii săi să decidă.

Vasile Blaga nu a făcut alte comentarii şi a plecat de la sediul central al PNL, urmând să revină la şedinţa fostului PDL care va începe la ora 15.00.

Foştii democrat-liberali se vor reuni la ora 15.00 la sediul central al partidului pentru a lua o decizie cu privire la numirea unui copreşedinte în locul demisionarului Vasile Blaga. Potrivit unor surse, favoritul era Gheorghe Flutur însă acesta nu doreşte sub nicio formă să preia funcţia, situaţia în care a fost avansată varianta Adriana Săftoiu.

Cătălin Predoiu, Daniel Buda şi Gheorghe Falcă au fost şi ei vehiculaţi ca variante, însă Predoiu a precizat că Blaga nu i-a propus funcţia de copreşedinte.

După reuniunea foştilor democrat-liberali, va avea loc, la ora 18.00, un Birou Politic Naţional al PNL, pentru a discuta propunerea făcută de aripa PDL. Mai mulţi liberali din fostul PNL au susţinut că cea mai bună soluţie ar fi un preşedinte unic care ar da şi semnalul că fuziunea dintre cele două formaţiuni a fost finalizată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici