Copreşedintele PNL Vasile Blaga: PNL a obţinut, la nivel national, cel mai bun scor din ultimii 26 de ani. Decizia fuziunii a fost corecta

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, că rezultatele pe votul politic din întreaga ţară reprezintă cel mai bun scor pe care l-a obţinut partidul în ultimii 26 de ani, ceea ce arată că decizia fuziunii PNL cu PDL a fost una corectă.

2163 afișări
Imaginea articolului Copreşedintele PNL Vasile Blaga: PNL a obţinut, la nivel national, cel mai bun scor din ultimii 26 de ani. Decizia fuziunii a fost corecta

Copreşedintele PNL Vasile Blaga: PNL a obţinut, la nivel national, cel mai bun scor din ultimii 26 de ani. Decizia fuziunii a fost corecta (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Blaga a spus că, dincolo de rezultatele din Bucureşti, la nivel naţional, pe votul politic pentru consiliile judeţene, PNL a obţinut 31% şi a câştigat 1.040 de primari din cei 3.200 centralizaţi până acum.

Copreşedintele PNL a mai spus că este cel mai bun scor obţinut de partid după revoluţie. "Rezultatele arată cât de corectă a fost decizia fuziunii. (...) Am reuşit să reconstruim dreapta şi nu a fost un lucru uşor şi ne vom concentra pe asta", a mai declarat Blaga.

El a mai spus că, dacă la alegerile pentru PE din 2014, înainte de fuziunea PNL cu PDL, cele două partide au obţinut 27%, la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, în primul tur, PNL a obţinut 29%, iar acum 31%, la nivel naţional.

Rezultatele vor fi analizate în perioada următoare, a mai spus copreşedintele PNL, mulţumindu-i şi lui Cătălin Predoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici