Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, trimite trupe la frontiera cu Sudul

385 afișări
Imaginea articolului Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, trimite trupe la frontiera cu Sudul

Coreea de Nord trimite trupe la frontiera cu Sudul

Coreea de Nord a declarat că va trimite trupe în zonele demilitarizate de la graniţa cu Coreea de Sud, la o zi după ce nord-coreenii au distrus centrul de legătură inter-coreeană.

Posturile de pază vor fi restabilite în oraşul de graniţă Kaesong şi în Munţii Kumgang, iar armata Coreei de Nord va reporni exerciţiile în zonele de frontieră folosite până acum - de către ambele naţiuni -  în interes turistic şi industrial.
 
Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, a respins oferta Coreei de Sud de a trimite o delegaţie specială care să încerce să restabilească pacea.
 
Coreea de Sud şi-a exprimat regretul faţă de planurile Nordului de a reporni exerciţiile în zona tampon. "Dacă Nordul va efectua o astfel de mişcare, va plăti să plătească şi preţul acestei decizii”, a spus Jeon Dong-jin, directorul operaţiunilor şefilor de stat comuni ai Coreei de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici