Corina Creţu a votat la Cluj-Napoca pentru "o Europă care să fie mai aproape de oameni"

Europarlamentarul Corina Creţu, prima pe lista de candidaţi a Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile de duminică, a votat la secţia 160 din Cluj-Napoca, ea spunând că şi-a exprimat opţiunea electorală pentru ca "Europa să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor".

210 afișări
Imaginea articolului Corina Creţu a votat la Cluj-Napoca pentru "o Europă care să fie mai aproape de oameni"

Corina Creţu a votat la Cluj-Napoca pentru "o Europă care să fie mai aproape de oameni" (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Corina Creţu a ajuns la secţia 160 din Cluj-Napoca însoţită de soţul ei, Ovidiu Rogoz, de ministrul pentru Dialog Social Aurelia Cristea, de vicepreşedintele PSD Ioan Rus şi de lideri ai PSD Cluj.

"Mi-a făcut mare plăcere să votez la Cluj, în Ardeal. Votăm pentru o Românie puternică, pentru o Europă puternică, o Europă care să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor, să depăşim această perioadă de austeritate care a produs atâta suferinţă, o Europă în care deciziile să fie legate de creşterea economică şi de crearea locurilor de muncă", a afirmat europarlamentarul.

Corina Creţu a adăugat că i se pare foarte important ca lumea să înţeleagă că europarlamentarii votează mai mult de 70 la sută din legile care se adoptă în România, "iar cetăţenii României vor fi cei care vor decide cine va ocupa cele 32 de locuri alocate României în PE".

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi - 273.101 - fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea "Votat".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici