Corpul de Control din Ministerul Agriculturii verifică legalitatea plăţilor făcute cu ocazia lansării candidaturii lui Dăncilă la Romexpo. „Se ştie că au adus fermieri cu forţa”

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anunţat că va trimite joi dimineaţa Corpul de control pentru a verifica legalitatea tuturor plăţilor efectuate de instituţie, inclusiv plata pentru evenimentul din 9 noiembrie de la Romexpo de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

2466 afișări
Imaginea articolului Corpul de Control din Ministerul Agriculturii verifică legalitatea plăţilor făcute cu ocazia lansării candidaturii lui Dăncilă la Romexpo. „Se ştie că au adus fermieri cu forţa”

Corpul de Control din Ministerul Agriculturii verifică legalitatea plăţilor făcute cu ocazia lansării candidaturii lui Dăncilă la Romexpo. „Se ştie că au adus fermieri cu forţa”

"Mâine dimineaţă (joi - n.r.), Corpul de Control al Ministerului Agriculturii va verifica toate plăţile efectuate, precum şi legalitatea tuturor acestor plăţi, inclusiv plata evenimentului din 9 octombrie de la Romexpo,de la lansarea candidaturii doamnei Viorica Dăncilă ", a declarat Adrian Oros, miercuri, la preluarea mandatului la Ministerul Agriculturii.

Premierul Ludovic Orban a precizat că angajaţii şi fermierii din subordinea directorilor judeţeni au fost obligaţi să participe la evenimentul din 9 octombrie, de la Romexpo.

"Se ştie foarte clar că unităţile din subordinea Ministerului Agriculturii, directorii judeţeni au fost obligaţi să vină cu angajaţii sau cu fermierii pe care îi controlau, cu forţa. I-au adus să participe la un eveniment politic şi sperăm să aibă curajul de a recunoaşte acest lucru", a explicat Ludovic Orban.

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă şi-a prezentat programul de prezidenţiabil, în cadrul unui eveniment care a avut loc pe 9 octombrie, la Romexpo, în prezenţa a circa 10.000 de persoane, agricultori şi fermieri autohtoni.

Taguri:
oros,
orban,
control

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici