Cozmin Guşă a fost exclus din PSD, la scurt timp după ce s-a reînscris în partid

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea şi cel care s-a reînscris în PSD la finele lunii octombrie 2019, a fost exclus, marţi, din formaţiunea politică, în urma unei decizii luate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEX) PSD, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

3299 afișări
Imaginea articolului Cozmin Guşă a fost exclus din PSD, la scurt timp după ce s-a reînscris în partid

Cozmin Guşă a fost exclus din PSD, la scurt timp după ce s-a reînscris în partid

Pe 28 octombrie 2019, primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, anunţa, pe Facebook, că Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid. La secţiunea comentarii, Tudorache a postat şi o fotografie cu adeziunea lui Cozmin Guşă, datată 28 octombrie 2019.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD între 2001 şi 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.După ce a demisionat din PSD, Guşă s-a înscris în Partidul Democrat. În 2004 a fost şef de campanie a lui Traian Băsescu.

Ulterior, Cozmin Guşă a înfiinţat în 2005, alături de Aurelian Pavelescu şi Lavinia Şandru, Partidul Iniţiativa Naţională. Şase ani mai târziu Tribunalul Bucureşti a admis comasarea prin absorbţie cu Uniunea Naţională Pentru Progresul României.

Taguri:
cozmin guşă,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici