Crimeea reintră în febra războiului

Biroul Reprezentantului Preşedintelui Ucrainei în Crimeea a raportat că cetăţenii ucraineni care locuiesc în peninsula ocupată ar putea fi forţaţi în curând să lupte împotriva Ucrainei.

13126 afișări
Imaginea articolului Crimeea reintră în febra războiului
Kievul îndeamnă cetăţenii ucraineni din Crimeea să facă tot posibilul pentru a evita să lupte pentru armata rusă, inclusiv să se predea forţelor ucrainene cu prima ocazie.
 
Avertismentul de la Kiev vine pe fondul intensificării activităţilor desfăşurate de Rusia în direcţia respingerii contra-ofensivei ucrainene din regiunea Herson. 
 
Statul Major al Ucrainei a raportat pe 4 iulie că forţele ruse au transportat 17 maşini cu muniţie din Crimeea ocupată de ruşi la o gara din Myrne, regiunea Herson. Pe frontul Kramatorsk, forţele ruse au traversat râul Siversky Doneţ şi au stabilit poziţii în jurul Lysychansk şi Bilohorivka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici