Crin Antonesc: Moţiunea de cenzură ar avea şanse să treacă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că există şanse ca moţiunea de cenzură la adresa Guvernului să treacă, bazându-se pe nemulţumirile celor din grupul independenţilor şi pe cele ale unor parlamentari PDL.

28 afișări
Imaginea articolului Crin Antonesc: Moţiunea de cenzură ar avea şanse să treacă

Crin Antonesc: Moţiunea de cenzură ar avea şanse să treacă (Imagine: Ovidiu_Micsik/Mediafax Foto)

"Trebuie să vă spun că pentru independenţi este într-adevăr o problemă, o problemă pe care o au şi cei din PD în raport cu alegătorii, victimele măsurii, cu atât mai mult la cei din UNPR care s-a recomandat, tare şi milităreşte, partid de stânga", a declarat Antonescu, vineri, la Constanţa, după Conferinţa Judeţeană a PNL Constanţa.

Antonescu spune că este totuşi conştient că atât Traian Băsescu, cât şi PD, vor face uz de toate măsurile pentru ca moţiunea de cenzură să nu treacă.

"Cred că există şanse să treacă moţiunea, dar să nu subestimăm şi mijloacele preşedintelui şi ale Guvernului de a-şi reorganiza şi de a-şi menţine majoritatea", a mai spus liderul PNL.

El susţine că în acest moment, în acest context, este mai apropiat de PSD deoarece PDL reprezintă un rău mult mai mare.

"În contextul de faţă, prefer PSD PD-ului. De ce? Pentru că orice om sănătos la cap preferă o amintire chiar foarte neplăcută unui prezent îngrozitor şi orice om sănătos la cap preferă unei boli fatale prezente, numai să scape de ea, riscul unei boli viitoare. Dacă este nevoie să acţionăm în comun împotriva atacurilor la adresa democraţiei, o voi face întotdeauna indiferent că în fruntea PSD se află Geoană, Ponta, Iliescu sau cine vreţi dumneavoastră", a mai spus Crin Antonescu.

El a participat, vineri după-amiază, la Conferinţa Judeţeană a PNL Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici