Video Crin Antonescu este invitat, duminică, la "După 20 de ani" - VIDEO

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, este invitatul emisiunii "După 20 de ani", difuzate dumincă, de la ora 10.00, la ProTV, unde va discuta drespre relaţia cu preşedintele Traian Băsescu şi îşi va expune părerea despre veto-ul dat României pentru intrarea în Schengen, potrivit unui comunicat.

334 afișări

Despre marea miză a actualei guvernări, “lupta corp la corp pentru a salva de la scufundare ambarcaţiunea" economiei româneşti, profilul noului ministru al Justiţiei şi relaţia cu preşedintele Traian Băsescu vor discuta, în ediţia de duminică a emisiunii "După 20 de ani", preşedintele Senatului, Crin Antonescu, împreună cu moderatorul emisiunii, Cristian Leonte şi jurnaliştii Claudiu Pândaru (gandul.info) şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar).

Care sunt cele mai importante modificări care vor fi aduse Constituţiei României, ce parere are preşedintele liberalilor despre veto-ul dat României pentru intrarea în Schengen şi dacă este de dorit un nou acord cu FMI, telespectatorii vor putea afla duminică, la ProTV şi pe voyo.ro, de la ora 10.00.

Tot atunci, preşedintele Senatului va descrie cum crede că va arăta România după patru ani de guvernare USL.

Un album foto inedit cu preşedintele Senatului se află pe pagina Facebook a emisiunii "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici