Crinuţa Dumitrean (PDL) a fost numită de Boc la conducerea ANRP

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) va fi condusă de către Crinuţa Nicoleta Dumitrean, candidat din partea PDL la alegerile europarlamentare din acest an, a decis premierul Emil Boc.

331 afișări
Imaginea articolului Crinuţa Dumitrean (PDL) a fost numită de Boc la conducerea ANRP

Crinuţa Dumitrean (PDL) a fost numită de Boc la conducerea ANRP (Imagine: Mediafax Foto)

Până la retragerea PSD de la guvernare, Autoritatea a fost condusă de către Ancuţa Gianina Opre, fosta consilieră a preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Premierul a decis totodată ca Cristian Morărescu să fie eliberat din postul de vicepreşedinte al Autorităţii şi înlocuit cu Cătălin Florin Teodorescu.

Şeful Guvernului a mai semnat decizia prin care încetează promovarea temporară a Virginiei Ştefănică în funcţia de secretar general al Ministerului Mediului, concomitent cu mutarea lui Ion Anghel din postul de secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor în cel de secretar general la Ministerul Mediului.

Constantin Axinia a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor, iar Gheorghe Popa a fost numit secretar de stat la acest minister.

Robert Laurenţiu Iapornicu a fost eliberat de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Romi şi înlocuit cu Ilie Dincă.

Petre George Pavelescu nu va mai lucra ca secretar general la Ministerul Sănătăţii, postul de secretar general fiind preluat de către Adela Petrinia Neagoe, actual secretar general adjunct în minister.

Premierul a mai decis ca Marian Hoinaru să fie eliberat din postul de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici