Cristian Adomniţei, desemnat preşedinte interimar al PNL Iaşi după comdamnarea lui Relu Fenechiu

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Iaşi, decizia fiind luată, vineri, de Biroul Politic Naţional al PNL, după condamnarea fostului lider Relu Fenechiu la cinci ani de închisoare.

300 afișări
Imaginea articolului Cristian Adomniţei, desemnat preşedinte interimar al PNL Iaşi după comdamnarea lui Relu Fenechiu

Cristian Adomniţei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis vineri de filiala ieşeană a PNL, Cristian Adomniţei a fost validat în funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene a PNL Iaşi, la propunerea Biroului Politic Teritorial al liberalilor ieşeni.

"Adomniţei va conduce activitatea PNL Iaşi până la validarea rezultatelor conferinţei teritoriale, programată pe 5 aprilie", se arată în comunicatul PNL Iaşi.

Şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a ocupat până în prezent funcţia de lider al filialei municipale a PNL Iaşi.

Funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a rămas vacantă după ce Relu Fenechiu a fost condamnat la finalul lunii trecute la cinci ani de închisoare, printr-o sentinţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Alegerile pentru şefia filialei municipale a PNL Iaşi vor avea loc pe 16 februarie.

Potrivit unor surse liberale, cele mai mari şanse pentru a fi ales în această funcţie le are Marius Dangă, secretarul coordonator al PNL Iaşi, totodată viceprimar al municipiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici