Cristian Buşoi, desemnat vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară

Cristian Buşoi, proaspăt ales europarlamentar, a fost desemnat vicepreşedinte al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară (ENVI) din Parlamentul European, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX..

158 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi, desemnat vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară

Cristian Buşoi, desemnat vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară

"Este o onoare pentru mine că am fost desemnat vicepreşedinte al Comisiei pentru Mediu si Sănătate (ENVI) în acest nou mandat de eurodeputat. Activitatea din Comisia de Sănătate te apropie de oameni şi de nevoile lor reale. Eşti în dialog permanent cu asociaţiile de pacienţi şi munceşti în numele lor pentru ca cei pe care îi reprezintă să nu fie discriminaţi şi să aibă acces egal la terapii noi, performante, care să îi ajute în lupta cu boala şi să le asigure o viaţă normală. Eradicarea cancerului la copii, elaborarea unei strategii ferme pentru combaterea infecţiilor nosocomiale, care continuă să facă victime, digitalizarea sistemelor de sănătate din UE şi interconectarea între acestea sunt pentru mine obiective asumate în acest mandat.

Dar cel mai important obiectiv este acela de a pune presiune pe Guvern şi a sprijini construirea spitalelor regionale din bani europeni!", spune Cristian Buşoi.

Taguri:
partide,
ue,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici