Cristian Buşoi, despre liberalul din Bistriţa care a agresat o femeie: Nu ştiu despre cine este vorba

Cristian Buşoi, candidatul la funcţia de preşedinte PNL, a declarat, vineri, că nu ştie nimic despre Jenor Beudean, liberal care a agresat o femeie în iunie anul trecut şi care acum este în conducerea organizaţiei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

450 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi, despre liberalul din Bistriţa care a agresat o femeie: Nu ştiu despre cine este vorba

Cristian Buşoi, despre liberalul din Bistriţa care a agresat o femeie: Nu ştiu despre cine este vorba (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/ MEDIAFAX FOTO)

Cristian Buşoi, a spus, într-o conferinţă de presă susţinută vineri seara la Bistriţa că nu ştie cine este Jenor Beudean, liberal care a agresat o femeie care a trecut pe culoarea roşie a semaforului, în luna iunie anul trecut. În prezent, acesta este ales în conducerea organizaţiei judeţene a PNL după ce ar fi spus că ar fi primit neînceperea urmăririi penale.

„Nu ştiu despre cine este vorba şi nu cunosc subiectul”, a fost reacţia lui Cristian Buşoi la întrebarea corespondentului MEDIAFAX în ceea ce priveşte de cooptarea în conducerea organizaţiei judeţene a PNL a lui Jenor Beudean.

Chiar dacă a încercat să inducă în eroare presa, dar şi pe colegii din PNL, deocamdată liberalii nu au luat măsuri împotriva Jenor Beudean. Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, spune că la această dată Jenor Beudean este în continuare în echipa de conducere a organizaţiei.

Liberalul a demisionat din organizaţia judeţeană PNL Bistriţa-Năsăud, anul trecut în luna iunie, după ce a fost la un pas de excludere din partid întrucât a agresat o femeie, iar soţul acesteia a postat imaginile online.

În luna decembrie 2016, Jenor Beudean s-a reînscris în partid şi la alegerile de luna aprilie din interiorul organizaţiei judeţene a fost cooptat în funcţia de secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PNL. Acesta a susţinut într-o conferinţă de presă că a scăpat de problemele penale. „Mie mi-a dat soluţia de renunţare, de renunţare la urmărirea penală, propunere de renunţare” a spus Jenor Beudean.

Deşi liberalii bistriţeni spun că totul este în regulă şi că Jenor Beudean nu ar fi fost găsit vinovat, poliţiştii bistriţeni nu au finalizat dosarele de cercetare penală în cazul acestuia.

„Poliţia municipiului Bistriţa are în lucru două dosare penale, în niciunul dintre acestea nefiind finalizate cercetările. Este vorba despre un dosar penal pentru vătămare corporală, plângerea fiind făcută de o femeie şi de un dosar penal pentru distrugere, plângere formulată de un bărbat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag.princ.Crina Sârb.

Incidentul în care a fost implicat politicianul s-a petrecut pe 14 iunie 2016 pe un bulevard din Bistriţa, soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu postând pe Facebook imagini care înfăţişau pe Jenor Beudean agresând-o pe soţia sa, Nicoleta.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată, împreună cu soţul ei, locuiesc de mai mulţi ani în Martea Britanie şi după incident s-au reîntors în străinătate. În acest caz şi politicianul a făcut o plângere împotriva femeii pentru injurii aduse în spaţiul public, lovirea autoturismului şi traversarea pe culoarea roşie a semaforului.

La momentul incidentului, fostul copreşedinte al PNL, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, iar imediat după incident, Biroul de Presă al PNL a anunţat că va cere excluderea din Partidul Naţional Liberal a agresorului, însă acesta a demisionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici