Cristian Buşoi: Nu voi mai tolera atacurile şi neadevărurile USR Bucureşti

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, susţine, într-un comunicat de presă dat publicităţii vineri, că nu va mai tolera atacurile USR legate de activitatea PNL în consiliile locale din Capitală, Buşoi susţinând că USR vrea să obţină capital politic prin atacuri sistematice împotriva liberalilor

400 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi: Nu voi mai tolera atacurile şi neadevărurile USR Bucureşti

Cristian Buşoi: Nu voi mai tolera atacurile şi neadevărurile USR Bucureşti

”Acţiunea politică a USR la Bucureşti nu are nimic de-a face cu ideea colaborării în Opoziţie pe care USR o pretinde public. Atacurile la PNL şi sabotarea permanentă a propunerilor de colaborare pe care le adresează PNL au devenit o regulă a politicii USR, la fel ca şi susţinerea pe care USR o acordă primarilor PSD, cazurile de la Sectorul 3, Sectorul 1 şi Sectorul 6 fiind elocvente, deşi exemple ale «amiciţiei» USR cu PSD se regăsesc uşor la toate sectoarele”, afirmă liderul liberalilor bucureşteni.

Buşoi acuză USR Bucureşti că întreprinde un atac politic premeditat împotriva PNL Bucureşti acuzându-i pe liberali de colaborare cu PSD. ”USR minte cu scopul asumat de a face rău PNL, pe principiul «voturi pierdute de PNL sunt câştigate de USR» (...) Nu înţeleg, nu sunt de acord şi nu voi mai permite să treacă nesancţionat faptul că reprezentanţii USR nu doar îşi permit să asume public atacarea PNL cu scopul clar de a lua din electoratul PNL, dar fac aceste atacuri denaturând constant adevărul”, spune Cristian Buşoi.

Ca exemplu, Buşoi menţionează acuzele USR potrivită cărora PNL ar fi susţinut proiectul de adoptare al normei pentru atribuirea contractelor firmelor municipalităţii, aserţiune pe care Buşoi o socoteşte mincinoasă. El mai aminteşte acuzaţiile USR că PNL a votat proiectele prin care Primăria Sectorului 4 vrea să înfiinţeze parcări pe spaţiul verde sau că PNL a votat concesionarea ilegală a unor terenuri.

De asemenea, preşedintele PNL Bucureşti susţine că acţiunea politică a USR în Consiliul General şi în consiliile locale de sector arată lipsă de profesionalism şi acţiune politic haotică, existând situaţii în care au existat poziţii diferite în interiorul grupurilor consilierilor USR.

”Nu caut şi nu îmi doresc un conflict cu USR. Nu consider nici măcar că raportul PNL – USR trebuie să fie de concurenţă, asta deşi USR asumă sus şi tare o competiţie şi atacă constant PNL cu scopul de a lua electorat de la PNL. Dar nu voi mai tolera atacurile şi neadevărurile USR pentru că a nu avea reacţie în faţa acestora înseamnă a le valida prin tăcere, ceea ce nu este corect faţă de PNL şi nici bine pentru opoziţia din Bucureşti”, afirmă Cristian Buşoi care concluzionează că o relaţie încordată între partidele de opoziţie din Bucureşti nu serveşte decât administraţiei conduce de Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici