Cristian Diaconescu a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului. Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care părăseşte partidul după Congresul extraordinar în urma căruia Victor Ponta a fost ales preşedinte.

203 afișări
Imaginea articolului Cristian Diaconescu a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor

Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor

Ceilalţi trei sunt senatorul Şerban Mihăilescu şi deputaţii Ioan Munteanu şi Culiţă Tărâţă.

Diaconescu: Da, am demisionat din PSD, dar nu vreau să fac alte comentarii

Senatorul Cristian Diaconescu a confirmat, într-o declaraţie acordată cotidianului "Evenimentul Zilei", faptul că a demisionat din PSD, spunând că nu doreşte să facă alte comentarii.

"Da, am demisionat, dar nu vreau să fac alte comentarii", a declarat Diaconescu, conform sursei citate.

Diaconescu a declarat, marţi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei în legătură cu filajul său.

El a spus că nu şi-a dorit funcţii în PSD şi că nu a candidat la şefia partidului pentru a obţine beneficii. Diaconescu a spus că este nevoie de o expresie puternică a stângii în România, în condiţiile în care Preşedinţia, Guvernul şi o parte a opoziţiei sunt de dreapta.

Diaconescu a spus, în contextul în care vorbea despre decizia de a renunţa la candidatura pentru şefia PSD, că îl cunoaşte pe Mirea Geoană mai bine decât pe Victor Ponta.

Cristian Diaconescu a menţionat că nu a discutat cu Ponta de când acesta a devenit preşedinte al PSD, dând asigurări, pe de altă parte, că nu va pleca din PSD pentru a se duce în PDL.

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sâmbătă că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, însoţite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul şi că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal.

Diaconescu a depus, marţi, o plângere in rem privind monitorizarea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici