Cristian Ghinea, propunerea transmisă preşedintelui pentru Ministerul Fondurilor Europene

Premierul Dacian Cioloş a transmis, marţi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în prezent consilier de stat pentru afaceri europene.

736 afișări
Imaginea articolului Cristian Ghinea, propunerea transmisă preşedintelui pentru Ministerul Fondurilor Europene

Cristian Ghinea, propunerea transmisă preşedintelui pentru Ministerul Fondurilor Europene (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

"Premierul Dacian Cioloş a înaintat astăzi domnului preşedinte al României, Klaus Iohannis, propunerea de numire în funcţia de ministru al Ministerului Fondurilor Europene a domnului Cristian Ghinea, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Întâlnirea de marţi între premierul Dacian Cioloş şi preşedintele Klaus Iohannis a fost amânată pentru miercuri.

Preşedintele a fost internat marţi şi supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. El a anunţat, pe Facebook, că se simte bine şi îşi va relua miercuri activitatea la Palatul Cotorceni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici