Cristian Popescu Piedone va candida la o nouă primărie de Sector. Piedone este condamnat în dosarul „Colectiv”

  • Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, candidează din nou la o primărie de sector în Bucureşti, însă la cea de la Sectorul 5.
  • Piedone este condamnat în prima instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv.
4333 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone va candida la o nouă primărie de Sector. Piedone este condamnat în dosarul „Colectiv”

Cristian Popescu Piedone candidează din nou la primărie, însă la alt sector.

Cristian Popescu Piedone va candida din nou la o primărie de sector din Capitală, însă de data aceasta la cea de la Sectorul 5.

Fostul edil de la Sectorul 4, condamnat în prima instanţă în Dosarul Colectiv, va candida din partea Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal (PPU-SL) - fondat de Dan Voiculescu - formaţiune care a şi făcut anunţul. 

„Oficial: Cristian Popescu Piedone şi-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 5.

„Mă ştiţi!

Ştiţi ce pot face ca primar! Ştiţi că nu rostesc vorbe goale!

Biroul meu va fi strada ta!

Primăria nu va mai fi doar o clădire rece, păzită straşnic! Primăria va fi acolo unde trebuie să fie: în cartiere! Şi fiecare cetăţean din sector va fi consilier personal al primarului! Pentru că într-o comunitate unită fix aşa trebuie să fie!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PPU. 

Instanţa a decis în decembrie 2019, în prima instanţă, să-l condamne pe Cristian Popescu Piedone la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind de altfel atacată la Curtea de Apel Bucureşti. 

Cristian Popescu Piedone a fost timp de 7 ani primar al Sectorului 4, de la alegerie locale din anul 2008 şi până la demisia sa din 4 noiembrie 2015, cauzată de incendiul din clubul Colectiv. Înainte de a fi membru al partidului fondat de Dan Voiculescu, PPU-SL, Cristian Popescu Piedone a fost membru UNPR. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici