Cristian Preda: Decizia BPN e nedreaptă, iau în considerare posibilitatea de a o contesta

Europarlamentarul Cristian Preda cataloghează drept "nedreaptă" decizia BPN al PDL în cazul său şi precizează că ia în considerare posibilitatea de a o contesta.

207 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Decizia BPN e nedreaptă, iau în considerare posibilitatea de a o contesta

Cristian Preda (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Reproşurile care mi-au fost adresate au fost foarte diverse: de la ideea că, atunci când am fost prim-vicepreşedinte, nu am fost solidar cu PDL, până la reproşul că mi-am declarat public tristeţea pentru retrogradarea Rapidului, s-a spus aproape tot ceea ce poate concepe o minte omenească. Blogul acesta a fost aspru criticat. Nu-l voi schimba", mai scrie Preda pe blogul său.

BPN al PDL a decis, luni, suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioadă de şase luni. Preda a participat la şedinţa BPN, deşi nu a fost invitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici