Croitoru a discutat cu Boc despre problemele guvernării

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a plecat de la Palatul Victoria, după o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu prim-ministrul în exerciţiu, Emil Boc, privind problemele guvernării.

21 afișări
Imaginea articolului Croitoru a discutat cu Boc despre problemele guvernării

Croitoru a discutat cu Boc despre problemele guvernării (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În timpul discuţiei, la Palatul Victoria au sosit şi ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Cătălin Baba, fost consilier de stat al premierului Boc.

Surse oficiale au declarat că una dintre temele discutate a fost proiectul de buget pentru 2010.

Surse oficiale au declarat anterior agenţiei MEDIAFAX că Boc s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, imediat după ce Lucian Croitoriu a fost desemnat de şeful statului pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pentru funcţia de premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

Croitoru a precizat că va avea o discuţie cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, după care se va întâlni cu premierul Emil Boc, pentru a discuta despre problemele guvernării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici