Croitoru începe vineri consultările cu partidele

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat agenţiei MEDIAFAX, după discuţia cu premierul în exerciţiu Emil Boc, că a trecut în revistă problemele curente ale Guvernului şi că va începe vineri consultările cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Cabinet.

18 afișări
Imaginea articolului Croitoru începe vineri consultările cu partidele

Croitoru începe vineri consultările cu partidele (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"O să mă lămuresc cum trebuie făcut şi cu cine trebuie să încep. Mă gândesc să încep negocierile cât mai repede, de fapt vineri le voi începe", a spus Croitoru.

Întrebat dacă, în urma discuţiei cu Emil Boc, a stabilit o întâlnire cu PDL, el a arătat că a fost agreată varianta unei astfel de întâlniri pentru vineri, fără ca agenda întâlnirilor să fie însă definitivată.

El a arătat totodată că, în discuţia de la Guvern, au fost trecute în revistă toate problemele de pe agenda curentă a Guvernului, inclusiv proiectul de buget pentru anul viitor.

"Am vorbit despre buget, dar nu am avut timp să intrăm în detalii", a spus Croitoru.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a plecat de la Palatul Victoria, după o discuţie de aproximativ o oră şi jumătate cu prim-ministrul în exerciţiu, Emil Boc, privind problemele guvernării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici