Croitoru va prezenta Parlamentului un guvern de specialişti, săptămâna viitoare

Preşedintele PDL Bucureşti, primarul sectorului 3 Liviu Negoiţă, a declarat vineri la un eveniment de lansare a campaniei electorale, că premierul Lucian Croitoru va veni săptămâna viitoare în Parlament cu o echipă de specialişti din care nu va face parte niciun om politic.

26 afișări
Imaginea articolului Croitoru va prezenta Parlamentului un guvern de specialişti, săptămâna viitoare

Premierul desemnat Lucian Croitoru (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prezent la un miting electoral organizat într-un parc din Capitală, Liviu Negoiţă le-a transmis militanţilor de partid că premierul desemnat de preşedintele Traian Băsescu să formeze un guvern va veni săptămâna viitoare în Parlament cu echipa de miniştri pe care a ales-o.

"Să fiţi convinşi că domnul Croitoru v a veni în Parlament săptămâna viitoare cu o echipă de speciaslişti, niciun om politic", a spus Negoiţă. El a continuat: "Să-i văd atunci pe cei din coaliţia PSD-PNL-UDMR ce motive vor mai avea să nu voteze acest guvern", a adăugat Negoiţă.

El a mai precizat că este necesar ca acest guvern să treacă de votul Parlamentului pentru a putea începe discuţiile cu FMI şi Comisia Europeană pe tema împrumutului.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, ar putea transmite Parlamentului, vineri sau luni dimineaţă, lista Executivului pentru care cere votul de învestitură, Cabinet format din maximum 14 ministere conduse de tehnocraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici