Video Croitoru: Voi cere PSD două-trei nominalizări pentru şefia Internelor

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat, luni, la finalul discuţiilor cu reprezentanţii PDL, că intenţionează să ceară PSD două-trei nominalizări pentru conducerea MAI. El a spus că PDL s-a declarat deschis şi flexibil pentru a colabora la guvernare. Lucian Croitoru a precizat că a discutat cu liderii PDL despre lista ministerelor, resursa umană care poate să vină de la PDL, arătând că democrat-liberalii s-au declarat flexibili pentru o formulă de guvernare.

18 afișări

"Eu intenţionez să obţin o majoritate pentru a prezenta Guvernul în Parlament", a anunţat Croitoru, precizând că "ar fi dorit să înceapă negocierile cu PSD". "După cum aţi văzut, aceste negocieri cu PSD vor avea loc mâine (marţi, n.r.), la Palatul Parlamentului, la ora 14.00", a mai spus Croitoru.

El a anunţat că va cere PSD desemnarea a două-trei nume pentru Ministerul de Interne. "O să le cer două trei nominalizări pentru postul de ministru de interne", a precizat Croitoru.

Croitoru a spus că le-a transmis liderilor PDL mesajul că tot ce urmează în perioada următoare în România, alegerile, evoluţia sectorului privat depind de buna gestionare a banilor publici.

"Trebuie o extrem de antentă grijă cu finanţele publice în următoarele luni", a mai spus Croitoru.

El a sosit la sediul PDL în jurul orei 14.00 întâlnirea durând aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici