Cum a decurs întâlnirea dintre Joe Biden şi Emmanuel Macron. Cei doi preşedinţi par dispuşi să coopereze

  • În a doua zi a summitului au avut loc întâlniri bilaterale
  • Joe Biden a discutat cu Emmanuel Macron
  • Joe Biden s-a împrietenit cu Emmanuel Macron
1639 afișări
Imaginea articolului Cum a decurs întâlnirea dintre Joe Biden şi Emmanuel Macron. Cei doi preşedinţi par dispuşi să coopereze

Sursa foto: profimedia

A fost zi plină în Cardis Bay. Cornwall a fost în ultimele doua zile punctul de interes al întregii lumi. La câţiva paşi de ţărm, în pădurea tropicală indoor de la Eden Project, cei mai importanţi lideri au pus lumea la cale.
 
În limita summitului G7,  au avut loc câteva întâlniri bilaterale. Joe Biden s-a împrietenit cu Emmanuel Macron. 
 
JOE BIDEN, preşedinte SUA: Am avut şansa să petrec ceva timp cu preşedintele Macron, să-l cunosc. Şi avem câteva lucruri despre care trebuie să vorbim puţin mai târziu. Dar lucrurile merg, cred, şi suntem, aşa cum spunem înapoi în State, suntem pe aceeaşi pagină. Deci, vă mulţumesc . 
 
Şi preşedintele francez s-a bucurat de întâlnirea cu Joe Biden. “E un preşedinte dispus sa coopereze” spune Macron. .
 
Emmanuel Macron, preşedinte francez: Într-adevăr, trebuie să ne ocupăm de această pandemie şi de COVID-19. Trebuie să ne confruntăm cu o mulţime de schimbări, o multe crize, schimbări climatice. Şi, pentru toate aceste probleme, avem nevoie de cooperare. Şi cred că este minunat să avem preşedintele SUA în club şi foarte dispus să coopereze. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici