Cum arată soţia lui Petre Daea

Petre Daea a devenit foarte popular de când a preluat portofoliul de la Agricultură. Ministrul a făcut deliciul multora atunci când a propus oaia ca brand de ţară al României. Acesta a lansat chiar şi o campanie „Alege oaia!”, prin care doreşte să promoveze consumul de carne de oaie.

4789 afișări
Imaginea articolului Cum arată soţia lui Petre Daea

Cum arată soţia lui Petre Daea

Ministrul este căsătorit, însă soţia sa nu a fost văzută până acum în public. Prima poză cu cei doi a apărut, însă, în spaţiul public, imediat după Revelion, atunci când Luis Lazarus a publicat o fotografie de la petrecerea dintre ani, acolo unde a petrecut alături deiubita sa, dar şi de Petre Daea şi soţia acestuia.

Carmen Daea este director al Direcţiei Management Resurse Umane în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), scrie Gândul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici