Cum comentează Viorica Dăncilă faptul că a susţinut OUG 13

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat marţi, cu privire la susţinerea OUG 13 în anul 2017, prin trimiterea unor mailuri către sute de eurodeputaţi, că trebuia să explice situaţia din ţară, iar azi o astfel de ordonanţă nu ar mai fi oportună.

1008 afișări
Imaginea articolului Cum comentează Viorica Dăncilă faptul că a susţinut OUG 13

Cum comentează Viorica Dăncilă faptul că a susţinut OUG 13: Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri

"Nu eram premierul României, eram europarlamentar. Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri din partea Monicăi Macovei, Cristian Preda care zugrăveau ţara într-un mod în care nu făcea cinste. Nu numai eu am trimis, o să vedeţi că toţi europarlamentarii trimit emailuri", a spus Viorica Dăncilă.

"Indiferent de ce se întâmplă în ţară, nu trebuie să ducem aceste lucruri în afară. Uitaţi-vă la emailurile trimise de Monica Macovei", a completat aceasta.

Întrebată dacă azi mai susţine OUG 13, Dăncilă a răspuns: "Din punct de vedere legal nu cred că fie probleme de legalitate. Acum nu cred că este oportună o astfel de OUG. A fost un referendum în care Guvernul nu poate da OUG pe justiţie".

Taguri:
dancila,
oug 13,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici