Cum scrie noul ministru al Educaţiei. Greşelile care apar în CV-ul Corinei Dumitrescu, membru al Cabinetului Ponta

În CV-ul Corinei Dumitrescu, rector al Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, care a fost nominalizată de Victor Ponta pentru a prelua Ministerul Educaţiei, apar câteva greşeli gramaticale.

1884 afișări
Imaginea articolului Cum scrie noul ministru al Educaţiei. Greşelile care apar în CV-ul Corinei Dumitrescu, membru al Cabinetului Ponta

Corina Dumitrescu

Astfel, din CV-ul ministrului desemnat aflăm că are o diplomă de bacalaureat - secţia reală, faptul că printre aptitudinile şi competenţele sale se numără şi "înnotul" sau că a făcut cursuri de Drept Internaţional la Universitatea Standford. Apar, de asemenea, greşeli de scriere.

CV-ul, completat în iunie 2008 şi depus la Senat atunci când doamna rector a fost propusă pentru funcţia de membru în Consiliul Superior al Magistraturii, din partea societăţii civile, este semnat de Corina Dumitrescu.

Din 1990 şi până în prezent, Corina Dumitrescu a ocupat diverse funcţii în cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, fiind pe rând secretar ştiinţific, asistent universitar, lector, prorector, iar din 2007, rector.

Doctor în drept, Corina Dumitrescu a fost secretar general în Ministerul Justiţiei. Este soţia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ a Camerei Deputaţilor.

Citeşte mai multe despre greşelile din CV-ul Corinei Dumitrescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici