Cum votează parlamentarii neafiliaţi la moţiunea de cenzură

Parlamentarii neafiliaţi au opinii împărţite referitor la moţiunea de cenzură, unii dintre aceştia declarând că vor vota în favoarea moţiunii, în timp ce alţii au declarat că vor fi împotriva acesteia.

231 afișări
Imaginea articolului Cum votează parlamentarii neafiliaţi la moţiunea de cenzură

Cum votează parlamentarii neafiliaţi la moţiunea de cenzură (Imagine: Liviu Adascalitei/Arhiva Mediafax Foto)

Deputatul neafiliat Zoicaş spune că va vota împotriva moţiunii de cenzură

Deputatul neafiliat Gheorghe Zoicaş a declarat, vineri, că va vota împotriva moţiunii de cenzură, după ce a avut o discuţie cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Potrivit lui Zoicaş, premierul i-a promis că va face o evaluare a membrilor Guvernului, începând cu ministrul Dezvoltării.

Premierul ar mai fi promis că va face o vizită în Maramureş pentru a vedea cum evoluează absorbţia fondurilor europene şi cele două investiţii bazate pe fonduri europene.

Senatorul neafiliat Cezar Măgureanu: Votez pentru moţiune

"Eu votez pentru moţiune", a anunţat acesta, precizând că cetăţenii îl "îndrumă" să facă acest lucru.

Întrebat dacă va rămâne senator independent, Măgureanu a răspuns: "Voi rămâne independent. Nu ştiu pentru câtă perioadă, dar momentan sunt independent".

El a adăugat, pe de altă parte, că are "oferte de la toată lumea".

Deputatul neafiliat Mircia Giurgiu reafirmă că va vota moţiunea de cenzură

"Eu votez cu ambele mâini la vedere", a precizat Mircia Giurgiu înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură.

Deputatul PDL Cătălin Croitoru nu a vrut să precizeze cum va vota la moţiunea de cenzură, arătând că va face declaraţii în plen.

Şedinţa Parlamentului pentru dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a început, vineri.

USL a depus, săptămâna trecută, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!".

Moţiunea de cenzură a fost citită luni seară în plenul Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici