Cum vrea Guvernul Orban să construiască 3.000 km. de autostradă. Lucian Bode: „Vom veni etapizat cu cele 22 de proiecte, care pot fi 26 sau 37”

  • Ministrul Transporturilor a fost confuz când a explicat câte proiecte de autostrăzi are Guvernul Orban
  • Cabinetul liberal promite să construiască 3.000 de kilometri de autostradă în următorii 10 ani, dacă rămâne la guvernare
  • ”Vom veni etapizat cu cele 22 de proiecte, care pot fi 26 sau pot fi 37”, spune Lucian Bode, ministrul Transporturilor
  • România nu a reuşit să construiască mai mult de 50 de kilometri de autostradă pe an
1978 afișări

Nu mai visa la autostrăzi şi închide documentul în care Guvernul promite 3.000 de kilometri de şosea rapidă în următorii zece ani! Ministrul Transporturilor este uşor confuz când vorbeşte despre planul pentru dezvoltarea infrastructurii. În plus, nici statistica nu este de partea liberalilor: în 13 ani de când suntem în Uniunea Europeană, statul a construit cel mult 50 de kilometri de autostradă pe an. Cu 823 de kilometri de şosea rapidă în 2018, suntem pe locul 21 în blocul comunitar în aceastea privinţă. Iar şansele să crească nu există, dacă îl ascultăm pe ministrul transporturilor. 

„Sunt cinci criterii, pe care noi le vom…, încă o data, pot fi şase…22 de proiecte, care pot fi 26, sau pot fi 37, dar noi am venit cu un plan prin care vrem să ajungem la cei 3.000 de kilometri şi sigur, finanţare”, a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici